Suomen Hiusyrittäjät ry:n jäseneduista yleisesti

JÄSENNEUVONTAA toimistosta ja nettisivuilta jäsenyysmuotosi mukaan. Soittaa / lähettää sähköpostia voit aina, kun tarvitset tietoa tai neuvoja. 

OIKEUSTURVA  Myynnin ja markkinoinnin oikeusturvassa on käytettävissä hiusalaan erikoistunut lakimies. Ensimmäinen puhelu veloituksetta ja jatkossa maksullisista toimenpiteistä 15% jäsenalennus.

HIUSUUTISET -jäsentiedote ilmestyy kuusi kertaa, Pinnin tilaajille lehden välissä ja muille erikseen postin välityksellä. Hiusuutisissa julkaistaan esim. kaikkia yrittäjiä ja yritystoimintaa koskevat lakimuutokset.

YHTEISTYÖLEHTI PINNI:n tilauksesta jäsenalennus noin 30 euroa.

KOULUTUKSET Pääset yritystoimintaa sekä ammattillista osaamista ylläpitäviin / kehittäviin koulutuksiin aina jäsenhinnalla.

TAPAHTUMAT JA MATKAT Järjestämme ammatillista osaamista ja työkykyä tukevia tapahtumia, matkoja ja kilpailuita. Jäsenille aina edullisemmat hinnat ja osa tapahtumista ainoastaan jäsenitölle!

HIUS- JA KAUNEUSALAN RISTEILYLLE 9.-11.3.2019: -100 € JÄSENALE!

JÄSENTARRA viestii ympäristöllesi, että olet järjestäytynyt, etujasi valvova, vastuullinen, alaa kehittävä ja valveutunut Hiusyrittäjä.

EDUNVALVONTA Kattavaa hiusalaa koskevaa edunvalvontaa

JÄSENKORTTI on avaimesi myös www.hiusyrittajat.fi –nettisivuille sekä jäsenetuihisi.

CLUB ONE SILVER etu Tallink Siljalla antaa jäsenille mahdollisuuden liittyä suoraan Club One Silver –tasolle (Hiusyrittäjien sopimusetunumero 37517). 

VIKING LINE tarjoukset räätälöitynä Hiusyrittäjien jäsenille. Katso tarkemmin tästä. 

MATKAPOIKIEN yhteistyökumppaneille antamat alennukset lomamatkoista ja risteilyistä. Katso tarkemmin tästä. 

INSPECTORBROS AERIAL tarjous 360-kuvauksista ja virtuaalikierroksista Hiusyrittäjien jäsenille. Katso tarkemmin tästä. 

INDECORIA BUSINESS

- Jäsenet saavat aina jäsenedun esim. tiskeissä ( 20%)
- Säännöllisin ajoin hyviä tarjouksia, muita etuja esim uutuuksista ja arvontoja

KAIVOPUISTON KLINIKKA Kauneuskirurgiset toimenpiteet jäsenetuhintaan.  Alennus -5% kaikista operaatioista (pois lukien pistoshoidot).

Tarjoamme laajan valikoiman plastiikkakirurgisia hoitoja ja leikkauksia kasvojen, vartalon ja raajojen alueelle. Klinikan plastiikkakirurgina toimii Heikki Penttilä, plastikkakirurgian erikoislääkäri vuodesta 1998, lääketieteen tohtori vuodesta 2012.  Lisätietoihin pääset tästä.

BAMBORA

Langattomat tai kiinteät, 3G datayhteydellä varustetut maksupäätteet jäsenhinnoin. Jäsenille kolme ensimmäistä kuukautta veloituksetta ja sen jälkeen 25 € / kk (alv 0 €%),  + tapahtumamaksut 1,25 % (norm. 1,45 %). Monimyyjä sovellus + 10 € / kk ( alv 0%) sisältää 10 käyttäjää. Korttitilityspalvelu, maksuton asiakaspalvelu kuutena päivänä viikossa, ei aloitusmaksua eikä laskutuslisää. Lähimaksuominaisuus, nopeat tilitykset, nopea toimitus ja kattava onlineraportti.

T-PRINT

Jäsenalennus kaikista painotuotteista.

WULFF NAXOR

Parturi-kampaamoiden sisäilmaa puhdistavat laiteet, jotka vähentänät riskiä astmaan, allergioihin ja hengityselinsairauksiin. Vähentävät mm. silmien  ärsytystä, väsymyksen oireita ja nenän tukkoisuutta. Jäsenetuna -15% kaikista laitteista sekä ilmainen hiukkasmittaus ja -kartoitus sekä konsultointi.


SANOMA tarjoaa Suomen Hiusyrittäjät ry:n jäsenille jäsenetuna Sanomien aikakausilehdet ja sarjakuvalehdet alennettuun hintaan. Sanoma Lifestylen aikakausilehtien alennus on -40% kulloinkin voimassaolevan hinnaston määräaikaisista hinnoista ja Kids Median sarjakuvalehtien kohdalla alennus on -30% kulloinkin voimassa olevan hinnaston määräaikaisista hinnoista.

Tarjous koskee sekä 12kk että 6kk määräaikaisia tilausjaksoja ja on voimassa toistaiseksi. Tilaukset tulee tehdä tilaussivujen kautta.

Nautinnollisia lukuhetkiä!


Tästä tilaat vuosikerran: Hiusyrittäjien vuosikertatilaukset

Ja tästä 6kk tilausjakson: Hiusyrittäjien6kk tilausjakso


YOUNG PROS JÄSENEDUT:

OMAT TUKKUREIDEN TARJOUKSET: LÖYDÄT NE TÄSTÄ

ALOITTAVAN YRITTÄJÄN OPAS

VERKOSTOITUMINEN

OMAT TAPAAMISET JA KOULUTUKSET

Lisätietoja Young Pros-ryhmästä löydät täältä