Suomen Hiusyrittäjät ry:n jäseneduista yleisesti

JÄSENKORTTI on avaimesi myös www.hiusyrittajat.fi –nettisivuille, Sivuilta löydät ajankohtaista ja hyödyllistä tietoa sekä hinnastopohjat. Yritysjäsensivuilta myös kaikki työsuhteisiin liittyvät kaavakkeet, työehtosopimus sekä sopimusyrittäjien yleiset sopimusehdot.

JÄSENTARRA viestii ympäristöllesi, että olet järjestäytynyt, etujasi valvova, vastuullinen, alaa kehittävä ja valveutunut Hiusyrittäjä.

HIUSUUTISET -jäsentiedote ilmestyy kuusi kertaa, Pinnin tilaajille lehden välissä ja muille erikseen postin välityksellä. Hiusuutisissa julkaistaan esim. kaikkia yrittäjiä ja yritystoimintaa koskevat lakimuutokset. Lisäksi kirjeinä jäsentiedotteita lähetetään henkilöjäsenille vähintään kaksi ja yritysjäsenille vähintään neljä kertaa vuodessa. Yritysjäsentiedotteet sisältävät työnantajille ja vuokranantajille tarpeellista infoa ja lainsäädäntöä.

YHTEISTYÖLEHTI PINNI:n tilauksesta jäsenalennus myös tänä vuonna, noin 30 euroa.

EDUNVALVONTA Kattavaa hiusalaa koskevaa edunvalvontaa

KOULUTUKSET Pääset osallistumaan sekä yritystoimintaa että ammattillista osaamista ylläpitäviin / kehittäviin koulutuksiin aina jäsenhinnalla.

TAPAHTUMAT Järjestämme ammatillista osaamista ja työkykyä tukevia tapahtumia ja kilpailuita. Jäsenenä voi osallistua niihin aina edullisemmalla jäsenhinnalla ja osa tapahtumista on tarkoitettu ainoastaan jäsenitölle!

MATKAT Järjestämme ammatillisia matkoja, jotka ovat vain jäsenitöllemme tarkoitettuja.

JÄSENNEUVONTAA toimistosta ja nettisivuilta jäsenyysmuotosi mukaan. Jäsenmuodon voit itse valita jäsenmaksun yhteydessä ja jäsenyysmuotoa voit vaihtaa kesken kalenterivuoden ilmoittamalla muutostarpeestasi toimistoon. Valitessasi jäsenyysmuodon, valitset samalla ne jäsenpalvelut, joita tarvitset. Soittaa / lähettää sähköpostia voit aina, kun tarvitset tietoa tai neuvoja. Soita myös, jos Sinulla on mielenkiintoista, alaan liittyvää tietoa kollegoille jaettavaksi.

CLUB ONE SILVER etu Tallink Siljalla antaa jäsenille mahdollisuuden liittyä suoraan Club One Silver –tasolle (Hiusyrittäjien sopimusetunumero 37517). 

VIKING LINE tarjoukset räätälöitynä Hiusyrittäjien jäsenille. Katso tarkemmin tästä. 

MATKAPOIKIEN yhteistyökumppaneille antamat alennukset lomamatkoista ja risteilyistä. Katso tarkemmin tästä. 

INSPECTORBROS ARIAL tarjous 360-kuvauksista ja virtuaalikierroksista Hiusyrittäjien jäsenille. Katso tarkemmin tästä. 

KAIVOPUISTON KLINIKKA Kauneuskirurgiset toimenpiteet jäsenetuhintaan.  Alennus -5% kaikista operaatioista (pois lukien pistoshoidot).

Tarjoamme laajan valikoiman plastiikkakirurgisia hoitoja ja leikkauksia kasvojen, vartalon ja raajojen alueelle. Hoitomme ovat korkealaatuisia, edullisia ja ne suorittaa aina kokenut ammattilainen. Klinikan plastiikkakirurgina toimii Heikki Penttilä, plastikkakirurgian erikoislääkäri vuodesta 1998, lääketieteen tohtori vuodesta 2012. Heikki Penttilä on perehtynyt sekä korjaavaan että kosmeettiseen plastiikkakirurgiaan. Lisätietoihin pääset tästä.


SANOMA tarjoaa Suomen Hiusyrittäjät ry:n jäsenille jäsenetuna Sanomien aikakausilehdet ja sarjakuvalehdet alennettuun hintaan. Sanoma Lifestylen aikakausilehtien alennus on -40% kulloinkin voimassaolevan hinnaston määräaikaisista hinnoista ja Kids Median sarjakuvalehtien kohdalla alennus on -30% kulloinkin voimassa olevan hinnaston määräaikaisista hinnoista.

Tarjous koskee sekä 12kk että 6kk määräaikaisia tilausjaksoja ja on voimassa toistaiseksi. Tilaukset tulee tehdä tilaussivujen kautta.

Nautinnollisia lukuhetkiä!


Tästä tilaat vuosikerran: Hiusyrittäjien vuosikertatilaukset

Ja tästä 6kk tilausjakson: Hiusyrittäjien6kk tilausjakso