Tiedostot

PDF: YRITTÄJÄKSI HIUSALALLE

PDF: JÄSENEDUT

PDF: INFOA JÄSENYYDESTÄ

PDF: KÄYTÄNNÖN OHJEITA UUDELLE SOPIMUSYRITTÄJÄLLE

PDF: IDHAIR TARJOUS YOUNGPROSLAISILLEMiksi on helpompaa aloittaa liiketoiminta kun olet Suomen Hiusyrittäjienjäsen?

Kun aloitat liiketoimintaa, on hyvä että hinnastossa on heti otettu huomioon kaikki yritystoiminnan kulut, jotta palveluhintasi ovat oikein ja saat itsellesi myös palkan. Etuna tarjoamme jäsenillemme hinnoittelu koulutuksen ilmaiseksi, jotta osaat hinnoitella liikkeesi kulurakenteeseen sopivat hinnat. Myös muut koulutukset tarjoamme jäsenille halvemmalla mm. kampauskoulutuksia ja hyvinvointiviikonloppuja.

Liitosta saat tiedon asiantuntijalta. Kun olet perustamassa liikettä niin varmaan sinua askarruttaa moni asia, meidän henkilökunta auttaa sinua varmasti! Jos olet palkkaamassa itsellesi työntekijöitä, toimistostamme saat jäsenenä kaiken TES:siin liittyvän tiedon. Jäsenenä saat myös valmiit työsopimuspohjat, joissa on huomioitu kaikki tarvittavat pykälät.

Paikallisyhdistyksistä löydät alueen kampaajat tukiverkoksi ja pystytvaikuttamaan muun muassa alueesi koulutustarjontaan. Tarvittaessa saat myös läheltä apuaoman yrittäjäurasi alkuun.

Miten Young Pros -toiminta eroaa Hiusyrittäjien ”normaalitoiminnasta”?

Me nimenomaan keskitymme alle 10-vuotta toimineisiin yrityksiin. Uudet yrittäjät tarvitsevat tukea alkutaipaleella, ja paljon juuri sitä vertaistukea. Kaikki aloittavat yrittäjät lähtevät uusille vesille ja Young Prosin sisällä on paljon erilaisia yrittäjiä. 

Tapaamme noin 4 kertaa vuodessa eripuolilla Suomea. Vertaistuella tarkoitetaan sitä, että pyritään tuomaan samanhenkisiä ihmisiä/samassa elämäntilanteessa olevia yhteen. Itseä "helpotti" ajatus, että en ole ainoa, joka niitä epäonnistumisiakin on kokenut, ja että alhaalta pääsee nousemaan oikeilla "avaimilla" ylös. Verkostoituminen ja vertaistuki on tärkeää! Me jo pidempään yrittäneet olemme juuri käyneet sen paperiviidakon läpi, joka sinulla on edessä. Opitaan nauttimaan kaikista yrittäjyyden hyvistä ja myöskin niistä huonoista
puolista!

Suomen Hiusyrittäjät on neuvotellut jäsenilleen myös muita etuja mm. Pinnistä, kassajärjestelmistä...

Pystyt vaikuttamaan hiusalan asioihin tekemättä mitään muuta, vain olemallajäsen!