Pyri täytämään kaavakkeen kaikki kentät. Ole tarkka erityisesti valitessasi jäsenyysmuotoa (yritysjäsen/ammatinharjoittajajäsen). Ammatinharjoittaja- ja juniori/seniorijäsenillä ei ole käytettävissään työnantaja-/vuokranantajapalveluita. Puhelinneuvonnan työsuhde- ja vuokranantajaneuvonta sekä www.hiusyrittajat.fi –sivuston työnantaja- ja yrityssivut aukeavat vain yritysjäsenille. Lisätietoja jäseneksi liittymisestä saat nettisivuilta ja liiton toimistosta (010) 338 4463.

Valitse ensimmäisesta vaihtoehdosta omaa toimintaasi parhaiten vastaava vaihtoehto. Toiseen kohtaan kannattaa aina valita paikallisyhdistyksen jäsenyys. Se ei vaikuta jäsenmaksuun, mutta paikalliyhdistyksen jäsenenä saat samaan jäsenmaksuun kaikki paikkalliset edut käyttöösi.

Juniorijäsen: Opiskelijoille tai vasta valmistuneille hius-tai kauneudenhoitoalanammattilaisille. (vastaava kuin ammatinharjoittaja).  Juniorijäseneksi voi liittyä koulutuksen päättymisvuoden kuluessa, eli jo opiskelun aikana, mutta myös valmistumisen jälkeen.  Määräajan jälkeen jäsenyys muuttuu henkilöjäsenyydeksi. (Opiskelijat, vastavalmistuneet)

Henkilöjäsen: Ammatinharjoittajana hius- ja kauneusalalla toimiva henkilö. (Yksinyrittäjät, vuokralaiset)

Yritysjäsen:  Hius- tai kauneudenhoitoalan yritys. (Työnantajat, Vuokranantajat)

Seniorijäsen: Liiketoimintansa lopettanut, eläkkeelle siirtynyt yrittäjä.


Juniori-, henkilö- ja seniorijäsen eivät ole oikeutettuja niihin työnantaja- ja sopimusyrittäjäpalveluihin, jotka on tarkoitettu yritysjäsenille.

Liittymislomake


Kiitos!

Jäsenhakemuksesi on lähetetty Hiusyrittäjille. Saat siitä vahvistuksen sähköpostiisi. Olemme sinuun yhteydessä pikapuoliin.