Tarjoamme jäsenistöllemme mm. ammatillista edunvalvontaa, yritysneuvontaa sekä työkaluja yritystoiminnan ja markkinoinnin kehittämiseen. Lisäksi järjestämme mm. päivittäiseen toimintaan vaikuttavia  webinaari - koulutuksia, konsultaatiota ja tapahtumia. Jäsenenä tuet koko hiusalan hyvinvoinnin edistämiseen tehtävää työtä. Kirjautumalla omilla tunnuksillasi jäsensivuille, saat käyttöösi jäsenmuotosi mukaiset sivut, jotka tarjoavat kattavasti tietoa omaan ryhmääsi kuuluvilla alueilla.

Liity jäseneksi täyttämällä liittymiskaavakeJos olet jo jäsen, kirjaudu jäsensivustolle!


(Opiskelijat, vastavalmistuneet) Juniorijäsenenä voi olla koulutuksen päättymisvuoden lisäksi enintään seuraavan kalenterivuoden ajan. Tämän jälkeen jäsenyys muuttuu automaattisesti henkilöjäsenyydeksi.


Juniorijäsen: Juniorijäsenyys on tarkoitettu opiskelijoille tai vasta valmistuneille hius- tai kauneudenhoitoalanammattilaisille, joilla on tarkoitus ryhtyä yrittäjiksi. Juniorijäsen työskentelee omassa liikkeessään yksin tai vuokralaisena toisen yrityksessä (vastaava kuin ammatinharjoittaja). Juniorijäseneksi voi liittyä viimeisen opiskeluvuoden aikana tai heti seuraavana vuotena valmistumisen jälkeen.


Henkilöjäsen: Henkilöjäsen on ammatinharjoittajana hius- ja kauneusalalla toimiva henkilö, jolla ei ole palveluksessaan työntekijöitä tai sopimussuhteessa vuokralaisina muita yrittäjiä. (Yksinyrittäjät, vuokralaiset, sopimusyrittäjät)


Yritysjäsen:    Yritysjäsen on oikeuskelpoinen hius- tai kauneudenhoitoalan yritys. Yritysjäsen toimii liikkeen omistajana työllistäen työntekijöitä, vuokraten toimitilojaan toisille yrittäjille tai yhdistäen molempia edellä mainittuja toimintoja. (Työnantajat, Vuokranantajat)


Seniorijäsen: Seniorijäsen on jo liiketoimintansa lopettanut, eläkkeelle siirtynyt yrittäjä, joka voi jatkaa toimintaa omassa paikallisyhdistyksessään.


Young Pros:   Suomen Hiusyrittäjien Young Pros on oma verkostonsa alle 10 vuotta vanhojen yritysten yrittäjille. Young Pros- ryhmä levittää hiusalan ilosanomaa, auttaa uusia yrittäjiä, verkostoituu ja kouluttautuu yhdessä. Young Prosien toimintaan pääset mukaan olemalla jäsen ja ilmoittautumalla hallituksen jäsen Julia Lindille tai toimistolle marja.pahkala@hiusyrittajat.fi. Lisää tietoa Young Proseista ja sen toiminnasta mm. tästä.


Juniori-, henkilö- ja seniorijäsen eivät ole oikeutettuja niihin työnantaja- ja sopimusyrittäjäpalveluihin, jotka on tarkoitettu yritysjäsenille.


Yhdistyslain 13§ mukaisesti Suomen Hiusyrittäjien jäsenyys on toistaiseksi voimassa oleva. Jäsenyys tulee irtisanoa kirjallisesti vuoden loppuun mennessä, ennen uuden jäsenkauden alkua. Jäsenyys ja siihen liittyvät palvelut ovat voimassa sen kalenterivuoden, jolloin jäsenmaksu on maksettu. Vuoden 2020 jäsenmaksun eräpäivä on 6.1.2020. Jäsenenä voit kuulua paikallisyhdistykseen tai vaihtoehtoisesti voit olla vain liiton suorajäsen. Yhdistysjäsenenä pääset osallistumaan paikalliseen toimintaa (koulutukset, virkistäytyminen, tapahtumat, jäsenedut paikallisella tasolla) ja pääset luomaan verkostoa paikallisten yrittäjien kesken. Suorajäsenenä saat kaiken tarvittavan tiedon liitosta, ilman paikallista toimintaa. Liity jäseneksi täyttämällä liittymiskaavake netissä!

Juniorijäsen / Seniorijäsen

65 vuosi

  • 65€/vuosi

Ammatinharjoittaja

230 vuosi

  • 230€ / vuosi

Yritysjäsen

395 vuosi (alk.)

  • 395€/vuosi, 1-3 henkilöä
  • 545€/vuosi, 4-6 henkilöä
  • 645€/vuosi, 7-9 henkilöä
  • 790€/vuosi, 10-16 henkilöä
  • 990€/vuosi, 17-50 henkilöä
  • 1340€/vuosi, 51-99 henkilöä
  • 1840€/vuosi, 100+ henkilöä

Seminaarit ja tapahtumat

Ammattitaidon ylläpitoon ja verkostoitumiseen järjestämme vuosittain muun muassa Hiusyrittäjien risteilyn, Liittokokouksen sekä Helsinki Hair and Beauty’n.

Hiusuutiset

Hiusuutiset on yhdistyksemme infotiedote, joka ilmestyy 6 kertaa vuodessa. Saat sen postitse kotiisi ja voit lukea arkistoa netissä.

Jäsenetuja ja tarjouksia

Suomen Hiusyrittäjät sopii yritysyhteistyösopimuksia tarjoten kattavasti myös päivittäiseen toimintaan vaikuttavia jäsenetuja.

Jäsentiedotteet

Jäsentiedotteista löydät alan uusimmat kuulumiset ja ohjeita erikseen sekä yrittäjä- ja ammatinharjoittajajäsenille.

Lomakepankki

Kattavasta lomakepankista yritysjäsenenä löydät valmiit ja ajantasaiset pohjat useisiin tilanteisiin, kuten: työsopimuslomake, työtodistuspohja, hiusalan viimeisin palkkataulukko, irtisanomislomake, hiusalan työehtosopimus, hiusalan sopimusyrittäjien yleiset sopimusehdot jne.

Oikeusturvapalvelu

Sopimusjuristimme palvelee Suomen Hiusyrittäjien ry:n jäseniä oikeudellisissa kysymyksissä.