Parturi-kampaamon liiketoiminta myynnissä Järvenpäässä.

Tässä loistava tilaisuus sinulle, joka haaveilet omasta liikkeestä.  Nyt pakettiratkaisuna kaikki valmiina sopuhintaan!

Kivoissa ja tyylikkäissä tiloissa täysi kolme-paikkainen  pa-ka varustelu ja lisäksi tilat esim. kynsi-/ripsiteknikolle tai muulle vastaavalle.

 Liikehuoneisto, jossa neliöitä 68, sijaitsee Järvenpäässä aivan Prisma-keskusta vastapäätä kaupungin keskustassa katutasossa.  Liike on toiminut tällä paikalla reilut viisi vuotta ja asiakaspiiri on vakiintunut.  Kaksi  kk-vuokralla olevaa pa-ka tuolilaista.

Liikehuoneiston vuokrasopimus on voimassa toistaiseksi ja voidaan siirtää uudelle yrittäjälle, vuokra on 1543,04/kk lisäksi vesi- ja autopaikkamaksua yhteensä 60€/kk, joka tasataan kerran vuodessa.  Kahden kk:n sähkölasku n.350€ vähän vuodenajasta riippuen.

 Lisäpalveluna tiloissa toimii pesulan palvelupiste, käytännössä siten, että pesulayrittäjä hakee ja palauttaa asiakkaiden tuomat pyykit kaksi kertaa viikossa ja kampaamohenkilökunta palvelee asiakkaan ottaen pyykit vastaan ja antaen kuitin sekä noudettaessa antaa puhtaat pyykit ja rahastaa asiakkaan (homma toimii jouhevasti). Tästä on yrittäjälle sovittu korvaus ja sopimusta voitaisiin hyvinkin haluttaessa jatkaa, on toiminut erittäin hyvin tuoden myös uusia asiakkaita liikkeeseen sisälle.

Olemme hyvin verkostoituneet ja tehneet yhteistyötä myös Järvenpään kaupungin kanssa järjestäen Järvenpään Opiston Meikkikouluja kuluttaja-asiakkaille jo viiden vuoden ajan, joten tässä meikkaustaitoiselle hyvä lisäbisnes, jos jatkohaluja tällaiselle löytyy?

Yrityksellä omat www- ja Fb-sivut  joista näet myös kuvia liikkeestä.

 

Jos kiinnostuit ota pikaisesti yhteyttä, kerron mielelläni lisää:

 puhelimitse Teija Linna 0415030567 tai sähköpostilla teijalinna@gmail.com

www.ambrastyle.fi

https://www.facebook.com/ambrastyle1/

 

 


Ilmoitustaulu

Myydään 1 kpl Wellan Welonda Pesupaikka 300€. Toinen Pesupaikka kaupan päälle varaosiksi.
Yhteydenotot Hairspot

Puh.09-6212535

Lauttasaarentie 12

00200 HelsinkiMYYDÄÄN KAMPAAMON KOKO IRTAIMISTO.

PALJON LAADUKKAITAKALUSTEITA JA MUUTA IRTAIMISTOA

KAMPAAJALLE,PARTURILLE, KOSMETOLOGILLE...

 Nyt myynnissäedullisesti tasokkaan, 16-asiakaspaikkaisen, kampaamon irtaimisto Helsingissä.

 Pesupaikatsaksalaista laatua, Kampaamopöytienpinnat suomalaista spektroliittiä, Pesutorni, 2 kpl OLYMP Hair Master Ultra,

Vintageparturin tuoleja ja paljon muuta…  Keittiökalusteita,kaappeja, laatikostoja…

Tiedustelutja yhteydenotot vain sähköpostilla. Näyttö sopimuksen mukaan.

Heidi Grannenfelt  heidi.grannenfelt@live.fi


SopimusyrittäjäksiOuluun

Haemme Parturi-kampaaja yrittäjää tiimiimme joka haluaatehdä ilolla ja intohimolla  alammepalvelutyötä. Kampaamomme on toiminut vuodesta 1999 Oulun teknologia kylässä,  meillä on vakituinen varma asiakaskunta.Kampaamossa toimii nyt kaksi parturi-kampaajaa/koulutettua hierojaa sekä yksikoulutettu hieroja.  Asiakaskuntammekoostuu teknologiakylän työssä käyvästä henkilökunnasta. Tarvitsemme lisäätaitavia ammattitaitoisia käsiä töihin! Tämä on hyvä mahdollisuus innokkaalleyrittäjälle.

Tervetuloa hiushoitolamme reippaaseen ammattilaisjoukkoon jareippaasti ota yhteyttä jos kiinnostuit!

Tarja Eskola p.045-6715178, 046-8700300

millefolium@millefolium.net

www.millefolium.net
Uutiset

Tapahtumat